Professioneel gelegd door onze vloerenspecialisten

De vloerenspecialist uit Koarnjum

Ruime keuze uit verschillende vloeren

Laminaat vloeren bij Duinstra Vloeren

Laminaat

De eerste laminaat vloeren waren een goedkope oplossing voor echte houten vloeren. Het werd vooral in slaapkamers, keukens of kantoren gelegd. Tegenwoordig is een laminaatvloer met een echte houtstructuur niet te onderscheiden van een echte houten vloer.

Vloeren
Showroom Duinstra Vloeren

Voordelen

Het grote voordeel van een laminaat vloer is het gebruik ervan en de houdbaarheid van de vloer. Onderhoudsvriendelijk en slijtvast zijn kenmerken die bij een laminaat vloer passen. Makkelijk schoon te maken en daardoor hygiënisch en dus ideaal voor mensen en kinderen met een allergie.

Andere voordelen van een laminaat vloer zijn dat de vloer makkelijk zelf te leggen is. De voegen van een laminaatvloer sluiten goed aan. Mocht er een beker water op vallen dan is dit geen probleem want laminaat heeft een hoge vochtweerstand. Direct na het leggen van de vloer (zelfs met vloerverwarming) kunt u deze al gebruiken. Mocht u in de toekomst besluiten te gaan verhuizen, dan is het mogelijk om uw laminaatvloer mee te nemen naar uw nieuwe woning. Kortom, genoeg voordelen te noemen om de keuze te laten vallen op laminaat.